Powered by Blogger.
RSS

seharian bersama nya lagi....

Assalamualaikum semua...

hye2 semua.. lama bebenor aku xupdated blog ni.. almaklum la, bulan 12 la bulan paling bz wat aku or sesiapa la kau rasa... ngan kenduri, cuti-cuti malaysia n lain-lain la.... ok la kali ni aku nk updated entry kali ni sehari bersama ngan hubby ku.. almaklum la, aku n sidia ni bercinta jarak jauh.. sape yg baca entry aku yang lepas mesti korang tau kan... ala, entry ni SEHARI BERSAMAMU... ha, ingat x.. kui3 (kantoi baru nak baca ye....)

macam entry aku yang sebelum ni kan aku jumpa dia kat Pudu Sentral... tapi kali ni awal skit la, sebab bulan lepas xpuas jumpa dia kot... haha, boleh plak kot kot kan... tp memang xpuas la jumpa dia bulan lepas, so kire nyer kali ni agak puas hati la bersama ngan sidia... agak2 la kn.. he3

aku n sidia jumpa pada 28/11/2011@ahad... macam biasa hubby aku nek bas dari kuantan, tapi kali ni lagi awl la dia datang.. tiket dia kol 2.30pagi.. awal sangat2 tiket dia kan.... dia turun kat Pudu Sentral, aku ambik dia kat situ... aktiviti pertama bile aku jumpa dia, mesti la bfs lu... aku n dia bfs kat KFC... boleh la tahan gaks bfs KFC ni, tapi bagi aku MCD lagi sedap.. oppsss, serius aku cakap...



sarapan punya la lama kan, sebab menunggu kedai2 untuk shooping buka... haha, antara aktiviti aku n sidia wat satu hari tu adalah, mam KFC, mam Ikan Bakar kat Petaling street.. sedap tau, sampai licin hubby ratah ikan tu... lepas tu g SOGO shopping seluar hubby, cerewet tol hubby ni, walaupon penat tapi best la... lepas tu g karoke jap.. akhir sekali antar dia kat pudu sentral pukul 7 malam...

k la kekawan, enjoy la pic-pic aku kat bawah ni... ngantok sudah ni, menunggu hubby mesej, xmesej2 lagi... lebih bek tido n majuk ngan sidia... hahaha 

Sebelum jejalan tangkap pic kejap ye...

hubby pandang awek len.. dus2

hubby ratah ikan bakat kat petaling street, sdp wo...


hubby bz shopping, sampai xingat awek

wajib g, Game je la kje dia...

hubby suka karoke





pemberian yang xseberapa dari hubby

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang nak tahu rahsia ArEiN gUrL:

ZYASH said...

so sweet...btw..
Selamat Tahun baru 2012 yer, A very happy new year.. 2011 Lots of sweet memory, let's create new experience in 2012..

Noor Ain Ismail said...

tq...
selamat tahun baru




Open Cbox