Powered by Blogger.
RSS

Jom Klik......

assalamualaikum semua....

hye kawan2... ni aku nak cerita skit, kawan aku yang sorang ni de masuk satu pertandingan untuk baby nyer... ni baby tu... comel x dia.. so cute sangat-sangat kan.... 


Nama : Effa Danisha Binti Hazairi Basha
Nama Samaran : Effa
Tarikh Lahir : 16/05/2011
Jantina Perempuan

itu serba sedikit tentang baby gurl ni... so harap kawan-kawan boleh la tolong like pic tu k.... pada kekawan yang dah like terima kasih sesangat ye... jasa baik anda xdapat saya nak balas....

ok la ini link untuk kekawan like k... link ini untuk kekawan yang ade facebook

like my picture :


terima kasih semua....



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang nak tahu rahsia ArEiN gUrL:

eira haziera said...

comelnye baby ni..nty kte like:-)

Noor Ain Ismail said...

tq ye....

sukagelak said...

tiyutnye budak kecix ni..
neway, u've been tagged :) http://juliajamaludin.blogspot.com/2011/11/giveaway-from-korea-sydney.html

Noor Ain Ismail said...

em.. mmg kiut kan....
so klu de fb, jgn lupa klik link kat ats tu ekk... tq

EmpayarUtama said...

Semoga berjaya :) ari ni aku senang tp line tenet tak senang huhuhu




Open Cbox